Groenlipmossel
Groenlipmosselen uit Nieuw-Zeeland in blik op waterbasis Groenlipmossel is een krachtige natuurlijke ontstekingsremmer en een uitstekende bron van glucosamine en chondroitine, beschermer en hersteller van spieren en gewrichten. Deze mosselen bevatten een hoog gehalte aan Omega 3, EPA en DHA maar ook een grote verscheidenheid aan vitamines, mineralen, aminozuren, antioxidanten, enzymen, sporenelementen en nog veel meer voedingsstoffen. Groenlipmosselen bevorderen de celregeneratie en helpen het zenuwstelsel, maar ook om pijn te verlichten en als voedingsstimulans
Samenstelling
100% Nieuw-Zeelandse groenlipmosselen (perna canaliculus).
Analytische bestanddelen
Ruw eiwit: 18,5%, ruwe as: 0,98%, ruw vet: 5,8%, ruwe celstof <0,3%, vocht: 73,9%
Energetische voedingswaarde
130 kcal/544 kJ per 100 g uitgelekt product